zaterdag 5 oktober 2019

dagvoorbijhoroscoop 04-10-2019


Gelukkig voelt u zich vandaag een stuk beter. U hobbelt weer lekker rond. U stuurt de boel thuis weer lekker aan. En u bent weer even lekker met uw schoolwerk bezig geweest. Ja, het gaat wel weer, uh, lekker.

U houdt zich vandaag vooral bezig met voorbereiden. De boodschappenlijst voor de komende dagen moet gemaakt worden. U mag eindelijk weer eens worteltjescake maken omdat manlief dit weekend jarig is. U zet alvast het rundvlees voor het zoervleisj in de marinade.
Normaal zou u het meeste morgen doen maar morgen bent u even een dagje afwezig. U bent namelijk fit genoeg om met uw moeder naar de hobbybeurs in Assen te gaan. Daar heeft u helemaal zin in.

U gaat ook nog even opscheppen. U heeft namelijk ook nog goed nieuws op zonengebied. Jongste zoon mag deelnemen aan het raceteam van het Drenthe College. Dit houdt vooral in dat hij samen met schoolgenoten verantwoordelijk gaat worden voor het onderhoud van twee racewagens die mee doen aan de Peugeot 206 GTi cup. Dinsdag gaat hij op het TT-circuit kennismaken met een van de teams waar ze dat voor gaan doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten