zondag 6 oktober 2019

dagvoorbijhoroscoop 06-10-2019


Na een dagje te hebben gespijbeld bent u vandaag weer paraat met uw voorbijhoroscoop.
Gisteren is uiteindelijk heel anders verlopen dan gepland. Niet slechter maar wel erg anders. Uw moeder had wat last van haar been waardoor lang lopen niet echt een slimme zet was. U bent dus niet naar Assen geweest maar samen wezen lunchen in Hardenberg. Zo was moeders snel weer thuis toen de pijn in haar been opnieuw opspeelde.
En toen merkte u dat u zich ook iets stoerder had gevoeld dan u eigenlijk was. Het uitstapje had u behoorlijk moe gemaakt. U besluit beiden dat thee drinken en samen eten ook een prima manier is om tijd door te brengen.

Vandaag besteedt u een groot deel van de ochtend en voormiddag aan kokkerellen. U maakt frosting, smeert de onderdelen van de taart aan elkaar, mikt er nog wat frosting op en bent erg tevreden.
U maakt een tiramisu van zomerfruit voor het dessert, maakt appelcompote  en u maakt natuurlijk uw onderhand fameuze zoervleisj.

Mensen die uw verhaaltjes al langer lezen weten vast nog wel dat zoervleisj en appelcompote altijd rond manlief ’s verjaardag worden gegeten. Dit jaar is geen uitzondering. Hoewel de traditie relatief jong is, is hij al goed ingeburgerd in uw gezin. Iedereen kijkt al uit naar papa’s verjaardag want dan wordt er lekker gegeten!
Heerlijk he, die liefde van kinderen voor hun ouders.Geen opmerkingen:

Een reactie posten