donderdag 24 oktober 2019

dagvoorbijhoroscoop 24-10-2019


Na een erg goede nacht staat u verkwikt op. Dat doet uw humeur goed. Om nog maar te zwijgen over uw energie. Met gemak en een soort van plezier de dagelijkse klussen.

In de middag maakt u flink werk van uw schoolwerk. Vooral aan het typewerk besteedt u veel aandacht. Nu u uzelf verplicht hebt alles volgens de tienvingerblindmethode te typen wilt u maar wat graag uw snelheid en nauwkeurigheid verhogen. Want momenteel vergt bijvoorbeeld het typen van dit blog nogal wat van uw tijd en uw geduld.

Tot in de avond bent u alleen met uw jongste zoon thuis. Best gezellig, al houdt hij er andere idee├źn dan u over samen huiswerk maken.


In de avond komt oudste thuis. Ook erg leuk hem weer thuis te hebben. U heeft hem de laatste tijd niet heel vaak aan tafel gehad. Tja, dat had u al ingecalculeerd toen u doorkreeg dat hij verliefd aan het worden was op iemand uit Vriezenveen.

De mannen in Disney vermaken zich ondertussen prima. Nog een dagje en dan komen de Disney-gangers weer naar huis en is de roedel weer even compleet. 
eigen foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten