zondag 7 september 2014

dagvoorbijhoroscoop 6-9 en 7-9

Wanneer u zaterdag wakker wordt voelt u zich erg onprettig. U heeft ernstige buikpijn. Zo ernstig dat recht op staan,zitten en/of lopen een hele opgave is. En vooral ook een heel pijnlijke. U heeft meer dan een beetje de pest in. U heeft namelijk plannen voor de avond. Plannen die u niet zo maar wilt opgeven. En dus stapt u nadat de jongens zijn opgehaald met een pijnstiller terug in bed.

U wordt een klein uurtje later weer wakker en voelt u iets beter. Helaas niet voor lang. Want na het boodschappen doen kunt u weer bijna niet staan van de buikpijn. Nu baalt u helemaal. Nu moet u wel nadenken over het eventueel omzetten van de plannen. Uw oudste probeert het te verbergen maar is stiekem al een beetje blij want als u niet gaat is er een kaartje voor het festival waar Racoon die avond speelt over. U waarschuwt hem wel dat u echt alles gaat proberen om toch naar het festival te kunnen,u wilt Racoon en Jett Rebel namelijk ook erg graag zien, hij moet dus niet te vroeg juichen. U neemt nog maar een pijnstiller,gaat op de bank liggen en valt in slaap.U wordt wakker zonder buikpijn. En heel voorzichtig begint u te hopen dat u toch zelf naar Live in Meppel kan.
De buikpijn blijft gelukkig weg. En u heeft een geweldig fijne avond. U bent blij dat u zo vrijuit kunt genieten.

Zoals wel vaker in dit soort situaties betaalt u de volgende dag alsnog de tol voor de fijne avond. U was al niet fit en dan wordt zo'n avond al snel te gezellig voor uw welzijn. En dat is natuurlijk gebeurd. En dus moet u vandaag de gevolgen dragen. U doet het met liefde. Dat is namelijk beter dan uit angst voor de gevolgen helemaal geen lol meer te maken. Als u maar niet te vaak uit de band springt moet dat ook gewoon kunnen. Vindt u natuurlijk.1 opmerking:

  1. En gelijk heb je. Anders heb je geen leven meer. Toch mooi dat je zo genoten hebt. Lekker een paar dagen rustig aan doen. Geniet nog lekker even na van je mooie avond

    BeantwoordenVerwijderen