zaterdag 13 september 2014

dagvoorbijhoroscoop 13-9

He wat fijn, u wordt wakker en voelt meteen al dat uw buikpijn niet is toegenomen. Dat is heel prettig. Nee,de buikpijn is niet weg maar dit pijnniveau is heel goed te handelen. Natuurlijk is het onprettig en kost het energie maar met handig plannen en wat hulp komt u heel aardig de dag door. En dat is al heel wat beter dan het begin van de week. Toen kon u geen dag zonder slaapje en kostte het nog heel veel moeite om voldoende energie te genereren. Kortom, u deed af en toe wat en hing daar tussendoor op apegapen. Nu apegaapt u nog maar een paar keer per dag.
De boodschap lijkt u duidelijk. Nee, het gaat nog niet goed, maar wel al een stuk beter. Dat stemt positief.

Wat ook positief lijkt is het nieuws wat middelste en u vanmiddag in het ziekenhuis krijgen. De spalk mag van zijn middelvinger af! Dat is natuurlijk goed nieuws. Voor hem minder goed nieuws is dat hij nog twee weken heel voorzichtig moet doen en dus nog steeds niet mag mee gymmen op school. Dat is balen als er net van die leuke dingen als speerwerpen en softbal worden gedaan. 
Nou ja, hoe vervelend dat ook is,u bent vooral blij dat het gevaar van het doorsnijden van de pees lijkt te zijn geweken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten