dinsdag 2 september 2014

dagvoorbijhoroscoop 2-9

Ondanks dat u van manlief vandaag mocht uitslapen staat u al op tijd naast uw bed. Hij was het misschien vergeten maar u weet heel goed dat u vanochtend naar de tandarts mag. Vandaag wordt namelijk uw tijdelijke kroon vervangen voor de echte. Geen fijne gedachte maar uw tandarts heeft u beloofd dat u het ergste al lang achter de rug heeft. Het zal misschien niet fijn voelen maar veelpijn zal het niet doen.

Natuurlijk heeft hij gelijk,al vindt u de kracht waarmee de kroon wordt aangedrukt verre van prettig. En wanneer de verdoving is uitgewerkt voelt u die kracht nog heel aardig maar dat lost een pijnstiller snel op. Belangrijkste is dat u weer een solide kies in uw mond heeft zodat u niet bang hoeft te zijn voor het verliezen van vullingen, het afbreken van stukken kies of het barsten ervan.

De afgelopen dagen en de spanning bij de tandarts eisen hun tol. Wanneer u weer thuis bent u doodop. U sms-t uw jongste nog even met het antwoord op een dringende vraag en kruipt dan op de bank voor een stevige tuk. Daar knapt u van op. Het helpt u de rest van de dag door.


In de avond komt de vermoeidheid terug. Maar u voelt zo veel chaos in uw hoofd dat u al weet dat slapen een heel lastig gaat worden. En dus zoekt u ontspanning. Het lukt u deels.Hopelijk genoeg om in ieder geval een paar uur aan een te kunnen slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten