vrijdag 11 februari 2022

dagvoorbijhoroscoop 10-02-2022

 

Vandaag staan er meerdere afspraken. Het is beurt om de hond in de ochtend uit te laten, de boodschappen worden bezorgd en u werkt vanmiddag in de bibliotheek.

Het eerste is wat het is. Het is zowel het fijnste moment als het minst fijne moment om de hond uit te laten. Op tijd opstaan is niet helemaal uw ding en de hond wil toch echt graag op tijd naar buiten. Tegelijkertijd  het is rond half negen zeer rustig in het park. ( u zei op tijd, niet monsterlijk vroeg) Mensen met werk zijn al aan de slag. Mensen met kinderen zijn ze naar school aan het brengen. Mensen die vrij zijn lopen een uurtje later (weer) een rondje. Maar op dit tijdstip loopt u eigenlijk altijd alleen met uw hond. Lekker weggekropen in uw sjaal of kraag. Alleen met uw eigen gedachten. Alle tijd om rustig wakker te worden.

 

In de bibliotheek is het vandaag flink aanpoten. Door omstandigheden is er in de ochtend een vrijwilliger minder en voor font office-taken is er een invaller. Niet heel erg maar het is momenteel razend druk met mensen die hulp nodig hebben met de covid-app, hun Digid, de corona check app of een qr-code dat de dagelijkse bibliotheekzaken er een beetje bij in schieten. Gelukkig bent u vanmiddag wel met voldoende mensen waardoor er veel werk kan worden verzet.

 

Wanneer u weer thuis bent voelt u zich aardig versleten. Gelukkig kookt de jongste vandaag. U hoeft alleen maar op de bank te zakken en te wachten op het seintje dat het eten klaar is. Heerlijk.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten