maandag 7 februari 2022

dagvoorbijhoroscoop 07-02-2022

 

Wanneer u vandaag wakker wordt bent u aardig gehumeurd, Het feit dat u sinds lange tijd weer eens het huis een paar uur voor u alleen heeft. En daar bent u best wel aan toe. Even een leeg huis om tot uzelf te komen. Of u dat nu in stilte wilt doen of met de muziek keihard aan, lui op de bank of druk aan de poets, gewoon doen wat u wilt zonder rekening houden met wie dan ook. Wat een heerlijkheid.

 

U heeft het al eerder gezegd, u bent hier heel erg aan toe. Er speelt de laatste tijd zoveel dat uw hoofd geregeld één brij is van gedachten, emoties en flarden van gesprekken, mails en plaatjes. Chaos die alleen kan worden geordend in uw eentje. En daar bent u aan toe.

De afgelopen dagen heeft u veel gesproken over wat u zo bezig houdt. Uw zorgen, uw hersenspinsels en uw angsten. De chaos is een klein beetje inzichtelijker geworden. Hoog tijd om rust in uw hoofd te krijgen.

 

U heeft nog wel wat meer dagen als deze nodig maar zoals altijd komt u dan wel weer op uw pootjes terecht. Net zo als de zaken waar u zich zo druk over maakt. Tijd, rust, ruimte en liefde zijn daar de pijlers onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten