zondag 29 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 29-09-2019


Vandaag begint alleraardigst. U denkt al een paar dagen na over het opruimen en anders inrichten van de entree van de woning. Sinds een jaar of twee staat er een klein stellingkastje met daarop mandjes voor handschoenen, sjaals en mutsen. Heel handig maar het kastje staat nogal in de weg als er wat grotere poststukken door de brievenbus moeten. En als er dan in een week vier boeken per brievenbuspost worden verstuurd ergert dat best wel.

In de middag vat u de koe bij de horens en haalt de hal half leeg. U weet ook al waar de stellingkast heen gaat, uw hobby- en schoolspullenhoek. Daar maakt u ruimte, maakt een mand leeg om de uitgezochte sjaals in te doen. U haalt eindelijk uw zomerschoenen uit de hal. En u ruimt ook nog even uw hobbyspullen op.

Tevreden gaat u aan uw huiswerk. U typt weer heel wat oefeningen want u vind dat u nog steeds iets te stroef bent. Het inslijten gaat niet helemaal vanzelf zeg maar.
Wanneer u voor beroepsgericht Engels wat document op wil slaan in een nieuwe map valt uw oog op de enorme wirwar aan mappen, documenten en afbeeldingen op uw drive. Wat een rotzooi! U besluit dat u eerst uw persoonlijk archief gaat ordenen. U snapt meteen de aanwijzing in uw boek dit regelmatig te doen omdat het anders heel lastig is om overzicht te hebben en houden.


Als u bijna klaar bent met de grove schifting komen manlief en oudste voor u onverwacht thuis. Manlief had een klein rekenfoutje gemaakt waardoor ze een uur eerder dan verwacht thuis zijn. U maakt nog even het schiftwerk af en gaat dan eten maken.

In de avond had u weer aan uw schoolwerk gewild maar een uit de hand gelopen discussie met een van uw zonen heeft uw energie verbruikt. Jammer, maar morgen weer een dag. Kunt u weer lekker ordenen, opschonen en archiveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten