dinsdag 24 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 24-09-2019


Ondanks al uw goede voornemens laat u vandaag het koppie een beetje hangen. De reden? De baan die u echt ontzettend leuk leek en waar u echt van hoopte een uitnodiging voor een gesprek te krijgen gaat aan uw neus voorbij.Deze afwijzing komt hard aan. 
U bent op slag van slag. U was al een beetje humeurig doordat u door wat benauwdheid niet prettig heeft geslapen. Ook bent u nog niet van dat vervelende virusje af. Spontaan besluit u een baaldag in te lassen.


Ervan opknappen lukt niet erg. U heeft echt even flink moeite met alle teleurstellingen van de afgelopen maanden. Lief zijn voor uzelf gaat ook al niet vanzelf, u blijft maar malen en vacatures zoeken. En u weet wel waarom, u bent bang dat als u nu lief voor uzelf gaat zijn, u de handdoek in de ring gaat gooien. Opgeven voor u door een gebrek aan werk gedwongen wordt te stoppen lijkt op dat soort sombere momenten altijd zo slim.

Morgen vallen door ziekte de lessen uit. Een goede dag om toch even lief te zijn voor uzelf. Als u maar geen beslissingen neemt kan dat best. Gewoon even uithuilen en er dan weer met frisse moed tegen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten