zaterdag 28 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 27-09-2019


De dagen vliegen momenteel voorbij. U staat op, doet wat dingen, knippert met uw ogen en het is alweer avond. Nu het weer vroeger donker wordt lijkt het nog sneller te gaan.
Ook vandaag is de dag weer voorbij voor u het door heeft. Het ene moment gaat u met manlief twee voor twaalf kijken. Twee tellen later is het de hoogste tijd uw voorbijhoroscoop te typen omdat het bijna slaaptijd is.

Deze dag besteedt u vooral aan het samenstellen van de boodschappenlijst, manlief, enig schoolwerk en heel veel digitaal rondhangen.
Met manlief heeft u het over de uitdagingen van thuis studeren voor school (voor u) en cursus(voor hem). De afleidingen kunnen best groot zijn. Vooral als iedereen thuis komt of juist weer weg gaat. Ook het juist in schatten van de hoeveelheid werk en tijd en het goed in plannen hiervan is soms lastig.

Maar u leert snel. U werkt geregeld met een koptelefoon op. Dit filtert de omgevingsgeluiden maar laat ook zien dat u even uw aandacht ergens anders bij wilt hebben. Ook bent u begonnen met het maken van een planning per dagdeel. U merkt namelijk dat u taken dan makkelijker kan opdelen. Ook het verdelen van de taken over de week gaat u steeds eenvoudiger af. Niet dat u anders had verwacht. U had al vaker gemerkt dat u best heel aardig kan plannen. U moest het alleen weer even oefenen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten