zondag 29 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 28-09-2019


Deze zaterdag start u rustig. Eigenlijk doet u niet meer dan u voorbereiden op de rest van de dag. Vandaag is het namelijk familiedag. Een onregelmatig terugkerende dag waarop de familie van uw moeders kant samenkomt. Dit keer gaat u allen naar Kamerik. (dit moest uzelf ook even opzoeken)

Ergens tussen half drie en drie arriveert u op de locatie. Een boerderij in een prachtig Hollands landschap van weide, water en bruggetjes.
Na de koffie gaat u gezamenlijk een activiteit doen. U mag in groepjes door middel van het oplossen van raadsels een afgesloten krat proberen te openen. Niemand had gerekend op de superkracht van een van de leden van uw groepje, het openen van cijfercode-sloten zonder de code te weten. De begeleider is met stomheid geslagen als na 21 minuten alle sloten open zijn. Natuurlijk worden de puzzels wel opgelost maar dat gaat een stuk makkelijker als de codes bekend zijn.

Het nazitten is enorm gezellig. Raar hoe sommige dingen zo vanzelfsprekend zijn dat hoewel alles is veranderd  ze nooit lijken te veranderen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten