zondag 22 september 2019

dagvoorbijhoroscoop 22-09-2019


Vandaag beseft u dat het bloed kruipt waar het niet kan gaan. Nu er zoveel gaande is in uw leven mist u het dagelijks terugblikken en reflecteren enorm. U merkt zelfs dat u helemaal niet meer tot schrijven komt omdat uw hoofd overloopt.


Een kant en klare oplossing heeft u niet maar u besluit wel terstond dan in ieder geval weer de dagvoorbijhoroscoop te starten. Even een moment van bezinning. Even de dag doornemen en afsluiten. Het zal u vast goed doen. Het zal u ook goed doen uw navelstaarderij weer te delen. Weg uit de schulp, terug in de openbaarheid. Lichten uit, spot aan.

Vandaag heeft u zich voornamelijk bezig gehouden met school. U heeft getypt, informatie gezocht en doorgenomen. En u heeft na lang zoeken eindelijk opnieuw de planner van een vak gevonden en meteen maar besloten alle beschikbare planners te downloaden en in een aparte map op te slaan. Nu staan ze allemaal bij elkaar. Dat scheelt dagelijks een hoop zoeken.

Wat u erg leuk vond was dat u alleen aan de tafel begon maar al snel komt de vriendin van uw oudste er met haar laptop bij zitten. En dan uw middelste. Ook uw jongste schuift aan. En uren later, wanneer oudste weer thuis is van het scheidsrechteren, zitten ze er nog. Het lijkt wel alsof u uw eigen kantoortuin heeft!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten