vrijdag 14 december 2018

#WOT deel 50 2018


Het is een eeuwigheid geleden dat ik meeschreef aan de #WOT. De laatste keer dat ik überhaupt een blog plaatste is zelfs al een flinke tijd geleden. Jammer, maar het was even niet anders.

De eerste keren dat ik oversloeg voelde ik me wat schuldig. Ik had toch het gevoel dat ik mijn plicht verzaakte. Nu weet ik dat het er even niet in zat. Ik had wat beren weg te jagen.


Gelukkig kruipt het bloed uiteindelijk altijd waar het niet kan gaan en is het gemis begonnen. De schrijfkriebel heeft zijn kop weer opgestoken. De vingers jeuken weer.

Kom maar op met het blanco vel. Ik ben niet bang meer. Ik hoef niet zo nodig te presteren. Ik wil gewoon mijn gedachtewereld in woorden vatten en met jullie delen.

Ik kijk enorm uit naar alle woorden die mij de komende tijd gaan verrassen, aan het denken zetten en bezig houden.Blanco ~ 1) Baai in Californië 2) Kaap bij Amerika 3) Kaap bij Argentinië 4) Ledig 5) Leeg 6) Niet beschreven 7) Niet ingevuld 8) Onbedrukt 9) Onbeschreven 10) Onbeschreven stem 11) Oningevuld 12) Open 13) Opengelaten 14) Plaats in Amerika 15) Water 16) Wit
2 opmerkingen: