zondag 13 april 2014

weekendvoorbijhoroscoop 12-4 en 13-4


het is dit weekend genieten van het weer geblazen.Dankbaar maakt u gebruik van het windje op de zaterdag. De was wappert dat het een lieve lust is en droogt heerlijk snel.Zo kunt u de wekelijkse was en de aanvulling die uw oudste zoon na het kamer opruimen had grotendeels wegwerken. Het voelt meteen alsof u heel nuttig bent geweest.
U krijgt dit weekend wel een teleurstelling te verwerken.Ondanks dat u werkt met de autosave-functie aan is na een herstart van de laptop al het werk wat u aan uw verhaal het verricht verloren gegaan. Dit werkt niet erg motiverend maar u geeft nog steeds de moed niet op. Het verhaal zit in uw hoofd, samen met nog een ander verhaal, deze week moet u tijd maken ze los te laten en in een document te plaatsen.
De wekelijkse boswandeling gaat ook niet door.Natuurlijk had u zelf wel kunnen gaan maar uw viervoeter heeft wat last van zijn achterpoot en zal morgen eerst even naar de dierenarts moeten om het te laten bekijken voor u hem deze poot weer volop laat belasten.
Genoeg tegenslag dus, tijd om het tij te keren.Schouders eronder en er gewoon vol voor gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten