vrijdag 11 april 2014

dagvoorbijhoroscoop 11-4


de druk wordt langzaam maar zeker steeds verder opgevoerd. Nog maar acht dagen om een verhaal in te sturen. Het thema is lastig. U twijfelt geregeld of uw verhalen wel voldoen aan het thema.En ja, uw zelfvertrouwen heeft het momenteel ook wat lastig. Kortom,u maakt het zich weer moeilijk. U zoekt uitwegen. U maakt excuses. U verzint smoesjes.U trekt alles uit de kast om de deadline niet te gaan halen.

Maar eigenlijk is dat niet wat u diep in uw hart wilt. U wilt meedingen naar een plaatsje in een verhalenbundel. U wilt een goed verhaal insturen. U wilt u potdikke niet laten leiden door faalangst.
En dus kruipt u vanmiddag achter uw laptop en u tikt. Nee, af is het nog lang niet, maar het een na moeilijkste is gedaan. U heeft een begin geschreven. Houd vol, het zal de moeite lonen.

1 opmerking:

  1. +1zeggen ze op google +. Bi mij speelt dan ook nog de druk op levering jaarverslagen, beleidsplannen en andere subsidie-eisen. Maar het moet lukken, laat het vooral slecht weer zijn, de komende week. Anders is het ook nog zonde dat ik niet buiten kan spelen

    BeantwoordenVerwijderen