donderdag 10 april 2014

dagvoorbijhoroscoop 9-4

Halverwege de week en u bent nog aardig kwiek. Goed zo! U bent dus goed bezig met uw energiemanagement.
Tussen de afspraken door probeertu nog wat klusjes te doen maar u lijkt uzelf maar niet tot deze dingen te kunnen zetten.In plaats van gaan zitten en gewoon doen, zoekt en vindt u steeds allerlei dingen voor uw taakvermijdend gedrag. In een gesprekje wat u voert met de buurvrouw die u tegenkomt tijdens het hond uitlaten snapt u plots waarom. En ook waarom u het gevoel heeft dat er toch wat energie weg lekt. U heeft last van losse eindjes.Allerlei zaken die goed op de rails staan maar nog geen definitieve bevestiging hebben gehad. Onbewust houden ze u bezig.
U neemt zich voor uw best te doen de losse eindjes gewoon te laten voor wat ze zijn. Laat maar waaien, wanneer de tijd rijp is zullen ze wel vast zitten. Daar hoopt u tenminste van harte op. U houdt nou eenmaal niet van losse eindjes.
In de avond bezoekt u nog een opr-vergadering.Deze had een kleine verrassing in petto. Zo goed als alles op de rails leek te staan, zo snel werd de trein vanavond afgeremd en teruggefloten. Hoewel u enigszins verbaasd bent, bent u ook tevreden dat men dit handelen niet schuwt. Zo kan passend onderwijs een mooi iets worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten