donderdag 13 februari 2014

dagvoorbijhoroscoop 13-2

Tjongejonge wat miept u toch de laatste dagen. Wel begrijpelijk maar moet u nu echt de hele (online)wereld laten weten dat u ziek bent? Moet u nu echt jammeren over het chronischziekverlengingsfactor? De chronischwat? Och ja, zo gewoon als u het voor u en menig ander met een chronische ziekte is, is het natuurlijk niet voor iedereen. Het is best simpel.
 Wie een chronische ziekte heeft is nooit 100% gezond. Hoe goed deze persoon zich ook voelt, meestal door goed aangepast zijn van de persoon in kwestie, er zit een klein kinkje in de weerbaarheid. Dat heeft als gevolg dat  een klein virus minder effectief wordt bestreden dan bij andere personen, waardoor het ziek zijn langer duurt. Afhankelijk van de staat van de chronische ziekte en de uitwerking van het virus op deze chronische aandoening zal de ziekteduur dus verlengd worden.
Ondanks dat u hier wel al rekening mee probeert te houden, is het een flinke domper te merken dat het virus wat u onder de leden heeft een erg onprettige invloed heeft op uw zwakke plek, uw darmen. Het is u meteen weer pijnlijk duidelijk dat u wel zo gewoon mogelijk kan leven,maar dat chronisch echt betekent dat het nooit meer over gaat.
Hopelijk maakt dit besef u ook bewuster van de noodzaak van rust. Dit blijft het sleutelwoord. Het is de hoofdletter R van de Rust, reinheid en regelmaat. Maar kop op! U bent al van veel verder af weer bijna gezond geworden. Dat gaat ook nu weer gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten