woensdag 29 oktober 2014

dagvoorbijhororscoop 29-10

Deze ochtend begint u maar eens niet met het maken van plannen of te-doen-lijstjes. U heeft er geen zin in. Er zijn geen afspraken die nagekomen moeten worden. Geen zaken die stante pede geregeld moeten worden. Geen zaken die niet kunnen wachten tot u zin heeft er aandacht aan te besteden. U stapt dus lekker terug in bed en elk huisdier is u dankbaar daarvoor. Want wanneer u een tijdje later wakker wordt ligt u niet alleen in bed. Uw hond en de jonge kat zijn er bij komen liggen. En Ook uw andere kat heeft een prettig slaapplekje bij u op de kamer gevonden. U zou zich zomaar geliefd kunnen voelen. Ware het niet dat geen van de huisdieren aanstalten maakt om met u mee te  gaan als u uit bed stapt.

Vandaag start voor oudste een toetsweek. Dat houdt niet alleen in dat oudste elke dag een of meerdere toetsen heeft, maar ook dat hij op de meest onverwachte tijden zomaar thuis is. Dat vind u maar lastig. U begint net een beetje door te krijgen wie wanneer tot hoe laat waar is. En dat is precies  hoe u het graag heeft, duidelijkheid over wie wanneer waar uithangt. En vooral ook dat dat geruime tijd per dag elders is.
Vandaag was er maar een toets. En nog vroeg ook. Oudste is dus voor de koffie al weer thuis. Nu weet u best dat hij perfect gelukkig is als hij de rest van de dag boven met de spelcomputer en een laptop doorbrengt, maar u blijft daar een probleem mee hebben. Gelukkig weet u wel iets waar hij u mee kan helpen. Hij kan mooi mee voorraadboodschappen doen. Zo spaart u uw rug en zorgt u er tegelijkertijd voordat zoonlief geen game-oogjes oploopt.


De avond is een ouderwets prettige woensdagavond. Een Britse detective op tv en een haakwerk op schoot. Overal liggen huisdieren opgerold te slapen. Samen met het biedermeyertje op de salontafel ziet het er allemaal lekker relaxed, huiselijk en aangenaam oubollig uit. Een prima omgeving om een poging tot ontspannen te doen.

1 opmerking: