maandag 28 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 27-7

U heeft het maar warm in uw bed deze ochtend. Het verwondert u even totdat u de wekker ziet. Op dit tijdstip is het zeker niet vreemd dat het warm is in de slaapkamer op een zomerdag! Hoog tijd om op te staan, zeg maar.



De jongste mannen hebben het plan opgevat vanmiddag naar de bioscoop te gaan. Een mooie gelegenheid om uw oudste weer eens van zijn tv en gamecomputer los te rukken en mee te nemen naar het Staphorster bos. En u  neemt niet alleen hem mee, ook de hond is wel weer toe aan een flinke loop- en zwempartij (nee,oudste hoeft niet te zwemmen maar kan wel stokken lekker ver in het water gooien).
Het is een fijne wandeling.Al hebt u helaas wel verkeerde schoenen aangetrokken en komt u thuis met zere voeten, een zere teen en prachtblaren.



U neemt u voor vanavond eindelijk weer eens op tijd naar bed te gaan. Hopelijk een klein stapje richting een iets normaler slaapritme dan wat u momenteel heeft. Maar helaas, niet alleen heeft u absoluut geen slaap,ook wordt vanavond weer een Midsomer Murder uitgezonden.En als u die eenmaal zit te kijken wilt u toch altijd weten hoe het afloopt. Gelukkig voor u weet de tv-gids u te vertellen dat het voorlopig de laatste is op dit late tijdstip. Morgen maar weer een nieuwe poging doen op tijd in bed te geraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten