vrijdag 7 januari 2022

dagvoorbijhoroscoop 06-01-2022

 

Gisteren sloeg wederom de slaap onverbiddelijk toe en lag u al in bed voor u uw hersenspinsels aan uw blog had toevertrouwd. Zo loopt het leven soms, u leert steeds beter u daar niet druk over te maken. Als u maar niet te lang  uw blogs laat versloffen.

 

Deze dag start u met goede voornemens en goede moed. Geen jaarlijkse voornemens, gewoon goede voornemens voor deze dag. U gelooft niet zo in lange termijn voornemens, daar komt altijd teveel leven tussen. Vandaar dat u het kleiner aanpakt. Elke dag een goed voornemen.

Maar u dwaalt af, u was aan het vertellen over de start van uw dag. U heeft wat problemen met opstaan. Uw lijf is moe en uw hoofd heeft geen zin. U zult uzelf even moeten motiveren. U verzamelt dus al uw goede moed en neemt u voor goed uw best te doen er een zo goed mogelijke dag van te maken.

 

Even later loopt u met uw hond in het park. De grond kraakt aardig. Het is ook best fris. Aan de autoruiten te zien heeft het gevroren. Het verbaast u omdat u gisteren nog overvallen werd door een plensbui waardoor u wel erg nat werd maar nauwelijks koud. Wat een verschil een dag kan maken, misschien zouden ze daar een liedje over moeten maken.

 

Na een soort van nuttige ochtend gaat u in de middag naar de bieb. Er is weer genoeg te doen om u flink bezig te houden. Uw medevrijwilliger en u lopen nog net niet het vuur uit de sloffen maar druk is het wel.

 

’s Avonds is het bijna hetzelfde liedje als elke avond. U haakt wat, kijkt met manlief samen ‘de slimste’ en wat opgenomen afleveringen van series en wanneer manlief naar bed is ivm ochtenddienst kijkt u met uw middelste een paar afleveringen ‘Good Omens’. Dat laatste loopt weer gierend uit de klauwen omdat u besluit de laatste aflevering dan ook nog maar even te kijken ook al zou het verstandiger zijn naar bed te gaan.

Hierna tikt u nog een blog en dan gaat u eindelijk slapen. Hoe zou het toch komen dat u af en toe omvalt van de slaap? U kunt zelf niets bedenken.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten