maandag 10 juni 2019

#WOT deel 23-2019


Het #WOT-woord van deze week gaf behoorlijk wat strubbels. Niet omdat het zo’n moeilijk woord is, maar omdat ik niet precies wist welke richting ik aan het blog wilde geven.

Het valt niet te ontkennen dat ik met mijn besluit om actief op zoek te gaan naar een baan een heel nieuwe weg ben ingeslagen. Ik had alleen sterke twijfel of ik het daar wel over moest gaan hebben. Want zoals altijd bij mij stroomt de mond over waar het hart en het hoofd vol van is. Draafde ik dan niet een beetje door? Ik besloot het niet te doen.

Na vijf dagen dralen besloot ik vanavond mezelf een schop onder het achterste te geven. Ik schreef een inleiding. Ik wiste een inleiding. Ik bedacht een andere invalshoek. Ik verwierp een andere invalshoek. Ik typte een nieuwe openingszin en wiste ook deze weer direct.

Het gaat me niet lukken. Mijn nieuwe weg is bezaaid met zoveel nieuwe zaken, nieuwe obstakels en nieuwe ervaringen. Ik doe zoveel dingen die ik nog nooit eerder heb gedaan. Ik heb mijn allereerste echte sollicitatiebrief geschreven. Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb mij ongeschreven bij uitzendbureaus. Alles in deze richting is nieuw en spannend.


Dus heb je mijn geratel over alle nieuwe dingen die ik doe en ervaar al eens mogen aan horen. Excuses daarvoor maar ik ratel hier gewoon nog even door.
Nieuw ~ 1) Aankomend 2) Aflossen 3) Ander 4) Benieuwd 5) Fris 6) Genezen 7) Groen 8) Hedendaags 9) Is vertegenwoordigd 10) Jong 11) Jong dier 12) Modern 13) Neo 14) Niet ervaren 15) Niet gebruikt 16) Niet oud 17) Nieuwbakken 18) Nog maar pas 19) Nog niet waargenomen 20) Nog ongebruikt 21) Onbedreven 22) Onervaren 23) Ongebruikt 24) Ongekend 25) Ongewoon 26) Oorspronkelijk 27) Origineel 28) Pas 29) Pril 30) Realistisch 31) Recent 32) Up to date 33) Verrassend 34) Vers 35) Volgend 36) Vreemd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten