zondag 9 maart 2014

dagvoorbijhoroscoop 9-3

Wat een heerlijk weer is het deze dag. U krijgt er helemaal lentekriebels van!
De dag begint wat raar voor een zondag. Uw oudste heeft namelijk al op tijd een afspraak met vrienden. Normaal gesproken ziet u hem rond twaalven op zijn vroegst, nu is hij op dat tijdstip al anderhalf uur gedoucht en al de deur uit! Tja, puberprioriteiten moet u maar denken.
Voor de rest wordt het vooral een dag van genieten. U houdt de kriebels wel goed in toom waardoor u niet de vooruitgang weer teniet doet. Maar u kunt het niet laten de was buiten te hangen.Het blijft genieten om het schone goed in de wind te zien wapperen.

Ondertussen haakt u nog wat aan uw nieuwe project. En u haalt weer een stuk uit. En u haakt weer een stukje. En ja, u haalt weer een stuk uit. Maar elke keer leert u weer. U merkt een fout sneller op. U hoeft steeds minder toeren uit te halen. De laatste toer waren het zelfs enkel een paar steken. Wanneer u nog tien toeren heeft zonder missertjes zult u wel even een foto maken om uw werk te showen.

En natuurlijk vergeet u niet dat het zondag is,dus in de middag springen de hond en u weer in de auto om even een uurtje (of langer) in een bos rond te sjokken. Vandaag valt de keuze op de hondenloslooproute van het Staphorster bos. Daar is het op mooie zondagmiddagen net even wat minder druk dan in Havelte. Een groot deel van de tijd loopt u zelfs alleen. Met enkel geluid vanuit de verte de achtergrond alle ruimte om eens goed naar uzelf te luisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten