zaterdag 8 maart 2014

dagvoorbijhoroscoop 8-3

Het is een andere zaterdag dan de doorsnee zaterdagen in huize Stegink. Manlief moet namelijk overwerken. Wanneer u om acht uur opstaat om de jongste mannen de deur uit te helpen is hij al twee uur aan de slag. En u vermoedt  dat hij wanneer hij vrij is bekaf zal zijn omdat hij vrijdag gewoon tot tien uur heeft gewerkt.
U besluit er maar het beste van te maken. Dus doet u boodschappen,loopt met de hond,snoeit (eindelijk) de vlinderstruiken en wat andere struiken, motiveert uw oudste en haakt een toer aan uw deken.
Ondertussen komt manlief thuis. Hij is inderdaad moe en gaat diengevolg aan de pruts. Even in afzondering lekker bezig zijn.Toevallig hadden er wat fietsen onderhoud nodig.
In de middag besluit u gebruik te maken van het mooie weer en wandelt u met uw hond naar het waterbekken van de Berggierslanden.Uw hond lekker rennen en zwemmen, u lekker bruggetjes klauteren en genieten van uw hond en de uitzichten. En u merkt dat uw gezondheid stukje bij beetje toch vooruit gaat, want ondanks dat u vermoeid thuiskomt voelt u zich erg voldaan. Dit was een fijn ommetje.
U sluit de dag af met een nieuw haakprobeersel. Het is even oefenen maar u heeft het onder de knie.Morgen het oefenwerkje uithalen en opnieuw beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten