zondag 16 maart 2014

dagvoorbijhoroscoop 16-3

Wanneer u vandaag weer een verplichte balansdag in kunt lassen,bent u er helemaal klaar mee. U heeft nu wel lang genoeg geprobeerd uw leven aan te passen aan uw lijf. U heeft genoeg geluisterd. Het wordt tijd dat het lijf zijn kop gaat houden en doen wat u wilt. U bent de eenrichtingsverkeercommunicatie helemaal flauw. Oftewel,morgen belt u nu eindelijk eens de huisarts voor een afspraak.Het gekwakkel heeft nu lang genoeg geduurd.
Helemaal hardop durft u het niet te zeggen,maar u voelt zich ook ietwat genaaid door uw lijf. Is dit de dank voor het stoppen met roken? Het was de bedoeling dat uw conditie juist vooruit zou gaan en u zou zich onderhand toch wel fitter moeten gaan voelen.Maar in plaats daar van bent u net iets fitter een sirene die net op maandagmorgen de longen uit het lijf heeft geschreeuwd in het maandelijks luchtalarm.Nee,u heeft genoeg gerust, afgewacht en verstandig gedaan. Het wordt tijd voor een andere kijk op uw lijf.
Uw dag was dus weer gevuld met af en toe wat doen, in bed liggen, digitaal verpozen en heel veel niksnutten.En hopelijk gaat u zo nog beginnen aan eindelijk weer eens een fictieverhaal. Maar eerst grasduinen in uw notities, zinsdelen en ideetjes.En vooral de volle maan haar werk laten doen.

1 opmerking:

  1. Na stoppen met roken moet je lichaam ontgiften en komen er zaken boven drijven die roken onderdrukt. Hoe vervelend ook, het kwakkelen kan erbij horen en goed dat je daar hulp bij zoekt via je huisarts. Ik hoop dat je snel weer kunt genieten van een lekker fit lijf!!!

    BeantwoordenVerwijderen