woensdag 3 juli 2019

In een stroomversnelling


Sinds mijn vorige blog is mijn leven een beetje in een stroomversnelling geraakt. Ik had niet gedacht dat er met het maken van een keuze zo veel in beweging zou komen.

De dagen na het plaatsen van het blog heb ik met meerdere mensen gesproken over het eventueel gaan volgen van een opleiding. En nu eens niet de plussen en de minnen, maar meer waarom ik die stap zou zetten.
Mijn gebrek aan relevante werkervaring en een opleiding begon toch een persoonlijk obstakel te worden te geloven in mijn kansen op de banen die ik zou willen hebben.
Tegelijkertijd werd steeds duidelijker wat voor soort functie ik zou willen uitoefenen. Ik deed wat research naar een BBL-opleiding en vond er één die me erg leuk lijkt relatief dichtbij.
Uit nieuwsgierigheid ging ik eens kijken op Stagemarkt of er bijpassende leerplekken in mijn omgeving zijn. En daar zag ik twee plekken waar ik erg enthousiast van werd.


Ik heb de knoop doorgehakt. Ik heb mij ingeschreven voor een BBL opleiding tot Management assistent aan Landstede Zwolle. Een uitnodiging voor een plaatsingsgeprek is gemaakt. Mijn sollicitaties voor een leerplek zijn de deur uit. Van één leerbedrijf heb ik al een positieve reactie en heb een uitnodiging binnen voor een gesprek. Als zij mij voldoende uren kunnen en willen bieden start ik in september.

Het voelt echt als een stroomversnelling, zo snel als alles plots gaat. Gelukkig kan ik prima zwemmen en geniet ik volop van de spannende dingen die ik mag doen.1 opmerking:

  1. Zo gaaf dit!! Ben super trots op jou. Zoals jij je gezin gemanaged hebt afgelopen jaren, zo ga jij straks een secretariaat runnen. Dat kun jij!

    BeantwoordenVerwijderen