vrijdag 24 januari 2014

dagenvoorbijhoroscoop 22-1 t/m 24-1

Nee u heeft echt niet weer op geschakeld,maar u heeft u wel flink bezig gehouden de afgelopen dagen. U heeft een belangrijke bespreking en een nog belangrijkere vergadering gehad over het ondersteuningsplan. U begint zich het jargon en het vergaderen al aardig eigen te maken! U durft uw eigen onzekerheid ook steeds meer uit te spreken, iets wat u veel meer oplevert dan u ooit had gedacht.
Vandaag laat u de ondersteuningsplanraad even voor wat het is en richt u al uw aandacht en energie op uw jongste zoon die vandaag naar de open dag van de school die eerste keuze lijkt. Vandaag kijkt u vooral naar wat hij wil, wat hij wil weten en hoe hij zich voelt en beweegt binnen de school. En eigenlijk is aan het eind van de middag heel duidelijk dat uw partner en u het bij het rechte eind hadden, op deze school wil deze jongen volgend jaar wel rondlopen.
Aan het begin van de avond heeft u nog even een kort gesprek met uw oudste over schoolkeuze en hij spreekt een zeer duidelijke voorkeur uit. U kunt volgende week weer nieuwe stappen zetten in de overgang van twee zonen van speciaal onderwijs naar regulier. En ja, dat mag u heel spannend vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten