woensdag 30 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 30-7

Wat ontzettend jammer.Net nu u een dagje uit heeft gepland, heeft u een enorm hutnacht. U ziet de wekker elk uur een keer. Helemaal fris en fruitig bent u vandaag dan ook niet maar u bent vastbesloten een leuke dag te hebben.
Het is vandaag al op tijd bedrijvig in uw huis.Iedereen lijkt goede zin te hebben en zet zijn beste beentje voor. En wanneer oma om iets voor negenen voorrijdt is iedereen startklaar. Op naar het Dolfinarium!


Het is een leuke dag. U treft het met het weer, droog, aangename temperatuur en een prettig windje. Het is wel wat druk in het park maar eigenlijk is dat alleen echt merkbaar bij de toiletten en horeca. Ja,het is druk bij de shows, maar daar lijkt het park goed op berekend. Het is af en toe zoeken en een keer zit u niet bij elkaar,maar eigenlijk is er altijd precies plek genoeg.
En het allerbelangrijkste is toch wel dat de jongens het naar hun zin hebben. En wanneer oma en u echt toe zijn aan koffie, maar zij nog niet alle letters van het geheime woord uit het dierenpaspoort (ja ja) hebben struinen oudste en middelste samen het park af op zoek naar de missende letters.
Wanneer u weer thuis bent trakteert oma op chinees. Heerlijk en lekker makkelijk, want heel eerlijk gezegd bent u bekaf. En dus kruipt u 's avonds lekker in uw stoel voor de tv. Helaas heeft u de 'Endeavour Morse' van vandaag al gezien,maar ach,zelfs in de herhaling is deze Britse detective goed te pruimen.

1 opmerking: