dinsdag 29 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 29-7

Vandaag bereidt u zich vast voor op het uitstapje van morgen. Krentenbollen worden gehaald, pakjes drinken gekoeld en  bolletjes ingeslagen.Want zo'n uitstapje is wel leuk en u heeft wel kaarten voor korting op de entreeprijs, zo'n dagje uit loopt toch altijd in de papieren. Dat is het nadeel van drie grote knullen. Ook voor hen moet u de volle mep betalen en dus bent u net voorbij de entree al honderd euro lichter. Nou ja, het is maar geld. Maar zo zijn de kosten nog een klein beetje binnen de perken te houden.


U moet langzamerhand ook weer een klein beetje terug een ritme in.Oudste heeft vandaag de eerste van de vakantietrainingen. U moet dus twee avonden per week op tijd het eten op tafel hebben. En dan ook nog iets substantieels want hij mag vanaf vrijdag eerst een stukje fietsen voor hij kan inzwaaien en trainen. Een kilometertje of tien. En volgens hemzelf kan zijn conditie dat wel gebruiken. Nu maar hopen dat hij morgen niet teveel spierpijn heeft van de eerste afbeuling van het seizoen.

Ondertussen geniet u volop van de capriolen van Eddie, die al weer bijna tien weken oud is. Er is een soort van staakt-het-vechten tussen hem en Lula.En Eddie heeft Bijke aangewezen als zijn pleegmoeder.Alleen jammer dat Bijke hem weigert te zogen. Vooral Eddie vindt dat erg zielig voor Eddie.De rest kan zich wel voorstellen dat de hond niet erg blij is met een kitten die hem in zijn nauwelijks vindbare tepels wil happen. Maar voor de rest heeft dat ieniemini-beestje de hond volledig om het pootje gewonden.


3 opmerkingen: