zaterdag 26 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 26-7

Wanneer u vandaag uit bed stapt is een groot deel van het huishouden al wakker. Het is weer even wennen, meteen 's ochtends levendigheid om u heen. Hopelijk slapen ze komende dagen wat langer uit want u bent nou eenmaal geen ochtendmens en vindt het altijd wel prettig om in rust en stilte een kop koffie te drinken aan het begin van de dag.

Het wordt vandaag een slome dag. Het is misschien niet heel erg warm maar het is behoorlijk drukkend weer. Net alsof het elk moment kan gaan regenen. Maar het lijkt er op dat de buien Meppel wederom gaan missen. Uit een telefoontje van uw moeder blijkt dat zij wel vol zijn getroffen. Bij hun in Dedemsvaart staat het water tot aan de voordeur. Zo raar blijft dat, bij u geen regen en 30 kilometer verderop stortbuien.

De rest van de dag rommelt u in een rustig tempo wat aan. U maakt nog maar wat bramenjam want er kwam al weer een kilo bramen van de struik. U maakt courgettesoep maar helaas nog niet van courgette uit eigen tuin. Dat plantje is nog niet erg gul. Er zitten wel al kleine courgetjes aan dieu wel groot wilt kijken. Maar dat ongeduld heeft u niet alleen tegen de courgetteplant hoor.Ook de tomatenplant schiet maar niet op. Er zitten gelukkig wel eindelijk bloemetjes in, maar u heeft zelfs nog geen beginnende tomaat kunnen ontdekken. Nou ja, het kan niet altijd feest zijn. En u bent dit jaar natuurlijk door de fruitstruiken wel al enorm verwend.

Over verwennen gesproken.U schenkt uzelf een witbier in,sluit de laptop af en gaat nog even genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten