vrijdag 18 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 18-7

Om maar eens een open deur in te trappen, u vindt het vandaag erg warm. Zo warm dat u het voor het eerst niet jammer vindt dat u immobiel bent. U heeft zo een heel goede reden om de hele dag op uw kont te zitten en zo min mogelijk uit te voeren.

Het is wel een erg leuke dag. Niet alleen kan u terugkijken op een gezellige verjaardag van uw oudste, vandaag is de dag dat uw nieuwe huisgenoot bij uw gezin komt wonen. Een leuk en spannend moment. Want natuurlijk is het leuk om een kitten in huis te hebben het is ook wel spannend hoe uw andere kat en uw hond zullen reageren. Vooral de reactie van uw hond vindt u heel spannend.
Uw hond is namelijk dol op het opjagen van alle katten die niet onze eigen kat zijn. Nu is de kitten gelukkig geboren in een huis waar een hond niet alleen rondloopt maar zichzelf heeft uitgeroepen tot peetvader en oppas. De kitten is dus gewend aan een grote hondenkop die hem het allerliefst helemaal wil aflebberen. De kitten geeft dan ook geen krimp wanneer uw hond heel dichtbij komt om te snuffelen.

De rest van de dag blijft uw hond erg nieuwsgierig naar alles wat de kitten doet. Hij volgt hem op de voet. Maar hoe snel de kitten door de hond geaccepteerd is blijkt wel als aan het eind van de dag eindelijk  uw volwassen kat op haar geheel eigenwijze door het kattenluik naar binnen komt stuiven en nog geen meter achter datzelfde luik stuit op een daar toevallig zittende kitten. Kitten schrikt en blaast.Kat schrikt en wil weg. Helaas is om kittenswege het uitgaande slot op het kattenluik gedraaid.Ze kan dus niet weg en raakt in paniek. Helemaal omdat op het moment dat kitten begint te blazen de hond aan komt stormen om de kitten te beschermen. Omdat ze met z'n drie├źn voor de deur zitten kunt u poeslief alleen redden door haar uit de situatie te tillen.Niet dat ze daar blij mee is. Nee,u krijgt de meest vernietigende blik die u ooit van haar heeft gehad. En dat is heel erg knap want poeslief is niet zo'n liefhebbend figuur.

Ach ja, uiteindelijk zullen ze wel een manier van samenleven vinden.Tenminste,als uw hond niet blijft stoken tussen die twee

1 opmerking: