vrijdag 25 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 24-7

Wederom houdt u een media-arme dag. Het is een beetje onwenniger dan gisteren maar u denkt nog steeds dat dat is wat u nodig heeft. Een klein beetje afstand tot de snelle wereld van de sociale media. En dus houdt u ook vandaag die tabbladen grotendeels gesloten.

Al een aantal dagen bent u voorzichtig bezig uw teen te testen. Hoe ver kunt u de voet en teen belasten? Hoe snel trekt de pijn wel of niet weg?Hoelang kunt u volhouden zonder erge pijn? En elke dag merkte u vooruitgang. Waar de eerste keer een half rondje lopen met de hond een hele opgave was,loopt u vandaag vrij makkelijk een volledig rondje. Dat geeft vertrouwen. U wilt namelijk dolgraag deze avond met uw oudste zoon naar de donderdag meppeldag.
Het is een soort traditie geworden. Wanneer de jongsten naar het logeerhuis zijn inde zomervakantie, gaan oudste en u samen bandjes kijken op het pleinenfestival.En die traditie wilt u graag in ere houden. Maar dan moet u wel een avond lang kunnen staan. Na de volledige ronde met de hond besluit u dat het vast wel gaat lukken.In ieder geval een groot deel van de avond.Voor u genoeg om de stevige schoenen aan te trekken en lekker een avond op stap te gaan.

U heeft een geweldig gezellige avond met zoon en vrienden.U geniet volop. U bent misschien een beetje onverstandig door uitgelaten te gaan dansen,maar ach,dat voelt u dan later wel weer.
En ja,dat gaat u voelen.Maar het is niet erg.Tegen de pijn kunt u wel een pijnstiller slikken .Maar het goede gevoel wat u krijgt door het genieten op deze avond, daar bestaan geen pillen voor.

1 opmerking: