woensdag 2 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 2-7

het lijf heeft stevig de handrem er op gezet. En hoewel u heel hard uw best doet de begrenzing te accepteren valt dit niet mee. U wordt namelijk heel stevig beperkt in uw doen en laten. Zo veel dat u zich schuldig begint te voelen over alles wat u niet doet. Volhouden is weer eens het devies.

U weet dat het zo werkt. U weet dat het snel al weer de goede kant opkan gaan. U weet dat de drukte van de afgelopen weken, samen met wat spanning en wat gepieker rond uw kinderen een enorme aanslag op uw fysieke gesteldheid zijn. Wanneer dit wegvalt kan het zomaar zijn dat u weer fatsoenlijk uitrust wanneer u slaapt en dus snel weer herstelt.

Vandaag was voor middelste en oudste de laatste schooldag. Voor oudste betekent dat ook het afscheid van deze school. Hij heeft het gehaald. Zijn harde werken van de afgelopen weken is beloond. Hij is over naar HAVO 4. En dat terwijl hij eind november pas is gestart in HAVO 3. Iedereen zal snappen dat u van trots bijna uit elkaar klapt!

Nog een dag te gaan in dit schooljaar. En wat voor een dag. Morgen neemt jongste afscheid van de Ambelt Steenwijk. Daarmee worden de turbulente basisschooljaren van uw zonen afgesloten. U vermoedt dat u morgen nog wel een traantje of wat zal wegpinken.

1 opmerking:

  1. Het zal niet mee vallen, maar je krijgt er wel een hoop voor terug. En hopelijk vallen dan alle spanningen een beetje weg na deze woelige periode. Ook goed voor je lijf. Mooie dag vandaag

    BeantwoordenVerwijderen