maandag 4 augustus 2014

dagenvoorbijhoroscoop tot en met 4-8

u bent er even een paar dagen tussen uit geweest voor wat betreft het optekenen van uw voorbijhoroscopen. Het begon met een late avond waarop u de puf niet meer kon vinden en vervolgde met niet fit zijn. Dit niet fit zijn ging geruisloos over in ordinair ziek zijn. Niets aan te doen.U moet het maar gewoon uitzieken. De oorzaak is bij uzelf bekend en licht grotendeels in privéaangelegenheden waar u liever niet over uitweidt in dit blog. Rust en tijd zullen u goed doen.

Vandaag begint de dag erg vroeg. Want vandaag gaat de jongste mee met Dakajam en de middelste op ponykamp.Gisteren is alles al grondig voorbereid dus vandaag is het alleen zorg dat iedereen op tijd op de juiste plek is. Dat is geen groot probleem maar wel erg vroeg. Jongste mag zich om 8.15 uur melden. En omdat middelste om 9.00 uur wordt verwacht redt u het niet om jongste af te leveren, uit te zwaaien,naar huis te rijden,middelste met zooi in te laden en dan op tijd afleveren. En het is nog eens twee keer dezelfde kant op ook. Middelste mag dus meteen mee.
Wanneer iedereen is afgeleverd bent u behoorlijk moe. Dit heen en weer crossen komt fysiek een dagje te vroeg. U duikt thuis dan ook weer lekker uw bed in.

Ook de rest van de dag doet u rustig aan. Zo rustig aan dat u bijna vergeet dat jongste 's middags weer opgehaald mag worden. Dat heb je met dagkamp, dan zijn ze overdag op kamp en 's avonds weer thuis. Gelukkig herinnert u het op tijd en bent u netje sop tijd om jongste uit de bus te plukken.
U kunt aan uzelf merken dat u nog steeds niet fit bent want het ergert u dat uw jongste niet erg enthousiast lijkt over zijn dag. Hij vertelt vooral over van alles wat hij niet heeft gedaan en wat hij allemaal niet zo leuk vindt. Normaal kunt u daaruit dan wel filteren wat wel leuk was en daarnaar vragen maar vandaag lukt dat niet waardoor u geen positieve draai kunt geven aan het gesprek. En het negatieve vermoeid en ergert u. Jammer, want nu heeft u het gevoel dat uw jongste geen leuke dag heeft gehad terwijl hij het zelf omschreef als 'best leuk'. Wat kunt u het uzelf toch moeilijk maken.1 opmerking:

  1. Wel mazzel dat we mooi weer hebben. Verder rustig aan blijven doen. *weet dat dat moeilijk is*

    BeantwoordenVerwijderen