zondag 13 juli 2014

Dagvoorbijhoroscoop 12-7

Poe wat is het vrijdag warm. U besluit uw toch al niet erg hoge tempo nog maar wat omlaag te halen. Gelukkig kan dat overdag heel goed want al uw zonen zijn overdag elders. Zo kunt u goed economisch met uw energie omgaan.
In de avond neemt u uw jongste jongens mee naar de buren om even met Eddie te knuffelen. U raakt verwikkeld in een goed gesprek. En als manlief vanuit zijn werk ook nog even langs komt wordt het zo maar gezellig en laat voor het hele gezin.

Vandaag start dus een klein beetje later dan andere zaterdagen. Niet dat dat een probleem is, er staan geen afspraken gepland. Omdat u wel voelt dat u laat in bed lag vraagt u manlief mee boodschappen doen. In de winkel wordt spontaan besloten 's avonds te barbecuen. Dat vinden de zonen vast leuk!
En ja, de zonen vinden het leuk. Het is een fijn samenzijn. Tevreden zit u na het eten nog lekker buiten. U heeft al besloten geen voetbal te gaan kijken maar met uw haakwerk te genieten van de mooie avond. Om de sfeer nog een beetje te verhogen besluit u de tuinkachel aan te steken. U pakt het kratje met het aanmaakhout en loopt naar de kachel. U let even niet goed op waar u uw voeten neer zet en krijgt daar enorm veel spijt van want u schopt met uw blote voet vol tegen de betonnen parasolvoet aan. Het gevolg? pijnlijke, lichtblauw getinte en dikke tenen waardoor u de rest van de avond met een coolpack om de voet zit. Hopelijk is het na een nachtje slapen weer een stuk beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten