zaterdag 26 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 25-7

Na een zeer gezellige, maar ook erg late avond stappen slaapt u vandaag eens lekker uit. En daarna doet u erg weinig. U heeft wat last van uw teen, een beetje van vermoeidheid en toch ook wel een beetje van uw hoofd. Tja,dat komt ervan als u 's avonds luidkeels meezingt met 'I've got a hangover'. Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden.

Aan het eind van de dag rijdt u naar Echten om de jongste mannen op te halen. Heerlijk om te zien en horen dat ze erg genoten hebben afgelopen dagen. Elke keer weer bent u zo ontzettend blij met deze plek en deze mensen. Dit logeerhuis heeft al zo veel vakanties voor uw hele gezin iets makkelijker en zeker een heel stuk leuker gemaakt.

Het is 's avonds meteen weer een stuk drukker in huis.Toch ook wel weer fijn, al hebben uw teen en hoofd wel een pijnstillertje nodig ter ondersteuning. En om zelf weer uw rust te vinden in de levendigheid nestelt u zich als iedereen naar bed is lekker in uw stoel om nog even een horoscoopje te tikken en een Midsomer murder te kijken. Blik op oneindig en het hoofd bij idiote familieverwikkelingen in een of ander Engels plattelandsdorpje in een tempo wat al jaren niet meer modern is,maar zo heerlijk ontspannend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten