maandag 14 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 14-7

Het valt u zwaar vandaag weer een achterafvooruitblik te schrijven. U bent namelijk nog steeds behoorlijk immobiel. Het enige wat nog een soort van variatie in uw dag brengt is het bereiden van ander voedsel dan gisteren en een bezoekje aan de huisarts.
Het bezoekje aan de huisarts bevestigde overigens wat u al vermoedde. Het is zeer aannemelijk dat de teen gebroken is. Echt bevestigd wordt dit niet omdat de uitkomst van een röntgenfoto de behandeling niet veranderd. En dus wordt de teen vastgetapet aan de andere teen, krijgt u het advies voorlopig voorzichtig te zijn met belasten en als u zit de voet hoog te leggen. En dan zou het over twee weken weer een stuk beter moeten gaan. U twijfelt sterk of u zoveel geduld kan opbrengen.

2 opmerkingen:

  1. En weer het advies..... hamkaastostieeeeeeeee. Rustig blijven. Kalm gaan zitten en gewoon leuke dingen gaan doen. Echt, des te eerder zijn die twee weken voorbij. STerkte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. pffff,ik zit nu drie dagen en ben er wel behoorlijk flauw van. Helaas ishet niet anders dus ik probeer er maar het beste van te maken.

      Verwijderen