woensdag 16 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 16-7

vandaag valt u zwaar. Niet het delegeren,dat lijkt vandaag  heel goed te gaan. Uw oudste is de hele dag goed bezig. Niet alleen laat hij de hond uit, loopt de krantenwijk van een teamgenoot die op vakantie is en  haalt diverse stukjes lekkere kaas, ook in de keuken is hij zeer actief. U hoeft echt alleen maar aan te sturen en af en toe wat uit te leggen. En het allerfijnste is dat hij alles met een zonnig humeur en zonder tegensputteren doet.

Gelukkig maar want u heeft niet echt zin in zeuren, zaniken en zeiken, maar potdikke, wat doet uw teen zeer vandaag! U laat af en toe uw gedachten erover gaan maar u kan geen verklaring vinden. U heeft niet overbelast.U heeft niet ondoordacht een rare beweging gemaakt. U heeft er niet langdurig op gestaan of rondgelopen. De enige reden die u kan bedenken is dat u dankzij het weer meer vocht vast houdt (ja,u bent nou eenmaal een oud wijf en die houden vocht vast bij warm weer) en dat dit de pijn veroorzaakt.

Nou ja, wat de pijn ook veroorzaakt, het zorgt er in ieder geval voor dat u voorlopig nog maar even geen marathon in plant. Of een stevige wandeling. Of een avond stappen. Helaas,want u begint een hekel te krijgen aan uw comfortabele stoel, uw haakwerk en het digitaal rondhangen.Allemaal heel leuk en fijn, maar niet als het moeten is.

1 opmerking:

  1. Goedemorgen. Een breuk is de eerste week pijnlijk. Daarna gaat het rustig aan weer beter. Geduld.....

    BeantwoordenVerwijderen