dinsdag 8 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 8-7

Ook vandaag voelt u de psychische instabiliteit die de laatste weken zo'n vervelend bijverschijnsel van uw dagen is geworden. Maar u merkt wel al verschil. Nu u erkent heeft dat het niet zo goed met u gaat en dit ook hebt durven uitspreken kunt u er al ietsjes makkelijker mee omgaan. U neemt het uzelf niet meer zo kwalijk dat uw humeur niet beter is, zeg maar.

Nu moet u wel gaan uitkijken voor de 'kijk, het gaat alweer veel beter'-valkuil. Want u heeft nog wel eens haast met u zelf weer aan de gang te zetten, waardoor u niet altijd echt zo fit bent als u zo graag wilt geloven. Kleine stapjes en blij blijven met al die kleine stapjes.

En dus bent u trots op uzelf dat u vandaag enig huishoudelijk werk heeft verricht, dat u de boodschappen in huis heeft gehaald, dat u een eenvoudige doch voedzame maaltijd in elkaar heeft gedraaid en u opvoedkundig het een en ander in juiste banen heeft geleid. En vooral dat u zich niet heeft laten verleiden toch een stapje extra te zetten omdat u vandaag de handen vrij had omdat de jongsten naar de boerderij waren. Goed gedaan van u! Zal het dan toch waar zijn dat verstand met de jaren komt?

1 opmerking:

  1. Mijn ervaring over verstand komt met de jaren? Ja!! Dus het kan alleen nog maar beter gaan.

    BeantwoordenVerwijderen