dinsdag 22 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 22-7

En weer heeft u geen goede nachtrust. U heeft het opgegeven een reden voor uw nachtelijke onrust te vinden. Het is wel erg jammer dat het gebrek aan nachtrust zo'n impact heeft op uw dagelijks leven. Het dagelijks leven is al onrustig genoeg zonder slaapgebrek. 

U merkt dat de onrust die momenteel in de wereld heerst en dagelijks via allerlei kanalen uw leven bereiken u beginnen op te breken. U maakt zich zorgen over de haat die u voelt in diverse meningen. U wordt bang van de sterk uitvergrote verschillen tussen de verschillende meningen. U maakt zich ernstig ongerust over het vermeend gebrek aan inlevingsvermogen, empathie en menselijkheid wat men elkaar,soms zelfs zonder het uit te spreken, verwijt.

De wereld staat in brand. En u voelt zich medeverantwoordelijk.U bent namelijk onderdeel van diezelfde wereld.  U kunt u even niet meer invoelen dat de wereld altijd al een puinhoop is geweest. En dat uiteindelijk alleen een geschiedenisboek weet wat goed of fout was en of uw geweten de juiste afwegingen maakt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten