dinsdag 22 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 21-7

Na het plaatsen van uw horoscoop van gisteren bent u nog lang wakker.Vijftienjarige oudste is namelijk met een vriendin naar Zwolle. Een kennis had kaarten voor de satellietvoorstelling van Monty Python maar kon helaas zelf niet heen. Zoonlief heeft deze oeroude en ijzersterke Engelse humor net ontdekt en u weet dat voor deze vriendin hetzelfde geldt. U bent dan ook blij dat u de kaarten mag hebben zodat ze heen kunnen. Maar het wordt later en later zonder dat ze thuiskomen of dat u iets hoort.
Wanneer u wat rondneust op twitter komt u erachter dat de show meer dan een uur langer duurde dan u allen had verwacht. En dan begint u zich toch wat zorgen te maken. U had namelijk eerder vandaag gekeken hoe laat de treinen terug reden en gezien dat de laatste trein om tien voor twaalf vertrok. Als ze dat maar halen want u heeft geen auto bij de deur! (afgezien van het feit of u wel of niet alweer kan rijden) Gelukkig krijgt u al snel antwoord op uw berichtje dat ze al staan te wachten op de laatste trein.
Wanneer ze thuis zijn zijn ze zo enthousiast en vol van de voorstelling dat het nog lang duurt voor u allen in bed ligt.

Helaas heeft u wederom geen goede nacht. Helemaal jammer omdat u best een drukke dag voor de boeg hebt. Niet alleen gaan de jongste zonen vandaag naar het logeerhuis,oudste zoon viert later vandaag met vrienden dat hij vorige week jarig was. U krijgt een heuse puberbbq in uw tuin. En ondanks dat zoonlief heel veel zelf kan en doet moet er nog wel sturing worden gegeven.
En jammer genoeg is het nou net vandaag geen goed barbecueweer. Daar moet ook nog wat voor bedacht worden.Manlief haalt nog snel een partytent maar moet daarna weg om jongsten weg te brengen. Ondertussen arriveert de eerste puber en dus heeft u al snel drie pubers die semi-georganiseerd een partytent proberen op te bouwen. Wanneer het buizenframe in elkaar zit worden er nog twee pubers opgehaald bij het station. Twee lange jongens wat weer makkelijk is bij het overspannen van het frame. En zo heeft u een goed uur later vijf trotse pubers en een partytent achter in uw tuin staan. De barbecue kon van start, was gezellig en bleef dat nog heel lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten