dinsdag 15 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 15-7

vandaag beseft u dat u het zogenaamde omdenken zal moeten toepassen. Niet dat u fan bent van het woord, maar u zult wel op zoek moeten naar nieuwe manieren om bestaande zaken aan te pakken. Overmorgen heeft u namelijk een verjaardag te vieren.
Normaal gesproken zou u dan vandaag boodschappen doen, morgen de hele dag in de weer zijn om taarten te bakken en maken en een extra huishoudelijke slag te slaan. Tja,dat gaat even niet lukken.

En dus gaat u vandaag aan de hersengymnastiek. Allereerst moet er een volledige boodschappenlijst komen,want manlief kan uitstekend boodschappen doen als er precies op een briefje staat wat er gehaald moet worden en geen cryptische omschrijvingen als 'spul voor monchoutaart'. En dus denkt u diep na en schrijft alles op. Tot aan de monchou toe.
Verder maakt u in gedachten een lijst wat er morgen dan zoal gedaan moet worden en vult bij elk punt een tijdstip en een poppetje in. Nog erg lastig want morgen kunt u maar mondjesmaat over alle poppetjes beschikken.
Gelukkig realiseert u zich dat ook niet alles per se morgen hoeft te worden gedaan. En ook dat een ieder die donderdag zal komen echt wel begrip heeft dat u eventjes niet meer kan doen dan u nu doet. Te weten zitten, regelen en aansturen. Als een echte gezinsmanager.

4 opmerkingen:

 1. Dat gene wat je kan doen, doen en dan alles op je af laten komen. Het is niet anders. Wie is er jarig donderdag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oudste wordt donderdag vijftien

   Verwijderen
  2. Wauw wat gaat dat weer snel zeg. Maak er een mooie dag van.

   Verwijderen
  3. pfff, tis een cliché, maar zo ontzettend waar

   Verwijderen