dinsdag 1 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 30-6

Door omstandigheden draait manlief een extra weekje vroege dienst.Dat betekent dat u ook een weekje langer vroeg uw bed uit moet om de jongens de deur uit te helpen. Nu is vroeg opstaan al niet echt een hobby van u, maar ook afgelopen nacht heeft u weer mogen oefenen op met het juiste been uit bed stappen. Ondanks al dat oefenen lukt dat u ook deze ochtend niet. Wanneer de jongens allemaal de deur uit zijn stapt u dan ook snel weer terug in bed.
Enige tijd later start u de dag opnieuw. U bent blij te merken dat het u wel goed heeft gedaan. U loopt nog steeds niet over van de energie, maar het is voldoende om de dingen die u wilt doen te kunnen doen.Vandaag is de schooljaarafsluitweek begonnen. Oudste maakt zijn allerlaatste toets van HAVO 3 en draait een 'best wel leuk' activiteitenprogramma. Middelste start de dag op het beachvolleybalveld bij het zwembad en ligt de hele middag in het zwembad. En jongste heeft zo'n typische groep 8 laatste schoolweekdag. Hij neemt bijna een doos vol oud papier aan schoolwerk mee naar huis.

Vanmiddag rijdt hij verkleed de laatste ponyles waar hij eventjes het hindernissenparcours wint en alleen daarom niet de prijs voor 'best verkleed' toebedeeld krijgt. Wat een leuke afsluiter! Voor hem was dit namelijk echt de laatste ponyles, na de vakantie gaat hij over naar de paarden.

's Avonds komt ook de kapster nog even de haren fatsoeneren voor de vakantieperiode. Zo sluit u de eerste dag van de laatste week voor de vakantie in stijl af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten