donderdag 24 juli 2014

dagvoorbijhoroscoop 23-7

Wanneer u de dag voor deze een punt hebt gezet achter uw voorbijhoroscoop en het geschrevene nog eens na leest schrikt u een klein beetje van uzelf. U wist dat alle ellende in de wereld u momenteel erg raakt, maar nu pas ziet u de impact in volle omvang. U begrijpt dat u afstand nodig heeft.
De volgende dag doet u iets wat u niet vaak doet,u promoot uw blog nogmaals en geeft daarbij aan dat u even wat afstand neemt van sociale media. U snapt namelijk dat het heel moeilijk zal worden op de dag van nationale rouw niet geconfronteerd te worden met verdriet en onmacht,maar zo komt u wel heel wat minder meningen tegen. En vooral al die meningen brengen u van uw stuk.

In eerste instantie vindt u het erg lastig.U bent normaal namelijk redelijk actief op sociale media. En u speelt geregeld spelletjes via facebook. Helemaal sinds uw teen u immobiel maakte is dat een groot tijdverdrijf. Maar vandaag dus even niet. U sluit alle sociale media sites op de laptop af voor vandaag. Op uw telefoon kijkt u aan het begin van de dag nog wel vluchtig.Gelukkig u vindt de apps nogal onoverzichtelijk en niet echt gebruiksvriendelijk waardoor u ook deze al snel aan de kant legt en daadwerkelijk afstand neemt.

Het is nog wel wat onwennig, maar tegelijkertijd is het ook heel prettig. Of dit het begin is van daadwerkelijk afkicken kunt u niet zeggen,maar dat u de komende weken de afstand in stand houdt, dat is iets wat u wel ziet gebeuren. En dat mag best.Soms mag de buitenwereld u ook best even te veel zijn.

2 opmerkingen: