zondag 29 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 29-6

Poe, wat een humeur heeft u deze ochtend. Het is overduidelijk dat u vanmorgen met het verkeerde been uit bed bent gestapt. En dat terwijl u vannacht zo goed had geoefend met uit bed komen. Oefening baart dus niet altijd kunst.

U begint de dag dus wat mopperig. U sikkeneurt wat in het rond. Maar gelukkig knapt uw humeur een klein beetje op na het lopen met de hond. En dat mag ook wel want vandaag is uw jongste nichtje een jaar oud geworden. En dat moet natuurlijk wel gevierd worden!
En dus pakt u in de middag uw allerbeste humeur (dat lag toch nog ongebruikt op het nachtkastje), de cadeautjes en uw jongste zonen en reist af naar Steenwijk.

Wanneer u weer thuiskomt is DE voetbalwedstrijd al begonnen. Oudste (die ook weer thuis bleek te zijn na een weekendje waterpolotoernooi) en manlief zitten al ingespannen te kijken. U zet het eten op want er zal toch ook nog moeten worden gegeten. Gelukkig heeft u deze dag goed voorbereid en dus weinig arbeidsintensief eten ingekocht voor vandaag. En dus kunt u al snel met het bord op schoot meekijken. Niet dat u daar veel plezier aan beleefd. Voetbal kijken is best leuk, maar de spanning is in de woonkamer voelbaar en brengt uw goede humeur weer aan het wankelen. Gelukkig loopt deze wedstrijd met een sisser af, maar de kans dat u de volgende wedstrijd weer lekker in de sauna zit is wel enorm toegenomen.

1 opmerking:

  1. Ik zat weer heerlijk met de buurtkinderen in de speeltuin ! Pffff, die spanningen vind ik ook maar niks ! Het is dat we op vakantie gaan,anders zou ik zo de sauna met je induiken !!

    BeantwoordenVerwijderen