maandag 9 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 9-6

Gisteravond duurde het nog even Pinkpop kijken ietsjes langer dan verwacht.U ligt dus pas laat in bed.  Dat u vandaag alweer uit slaapt lijkt daar een logisch gevolg van. Wel kunt u hierdoor meteen weer genieten van het zonnetje wat al weer schijnt. 

Vandaag wordt een ultiem lanterfanterdagje. U haalt uw bed af en stopt het beddengoed in de wasmachine en dat is zo'n beetje het meest actieve wat u vandaag onderneemt. Er is namelijk een drukkende warmte ontstaan en daar kunt u niet altijd even goed tegen. Vandaag dus helaas niet. Gelukkig is er Pinkpop op tv.

Al in de middag komt er een waarschuwing voor noodweer. Niet prettig maar misschien ontlaadt de atmosfeer zodat u zich weer wat prettiger voelt. Nou, de lucht betrekt een keer maar meer dan een lichte dreiging en wat gerommel komt er niet in Meppel. Na een half uur is het weer stralend mooi, zonnig en warm weer. 

In de avond kijkt u met de rest van Nederland vol spanning of het noodweer Pinkpop wel of niet vol zal treffen. U doet ondertussen hard uw best u niet teveel te storen aan alle negatieve tweets over het niet stopzetten van het festival. Alsof het wegsturen van 60.000 mensen iets gaat oplossen. Die mensen zijn daar nou eenmaal. Je kunt ze niet zomaar met z'n allen ergens anders onderbrengen. En ze naar huis sturen geeft chaos en paniek. Er wordt niets opgelost. Het probleem en de verantwoordelijkheid wordt hooguit verplaatst. Komt nog bij dat als je ontruimt en het noodweer trekt net aan Limburg voorbij ook iedereen boos is. Gelukkig loopt daar alles met een sisser af. 

Ondertussen begint u te smachten naar verlichting van de atmosferische druk.Uw hoofd begint erg vervelend te worden. U plakt van het zweet wat iedere keer dat u aan bewegen denkt begint te stromen. En het is nog steeds te benauwd warm om lekker te kunnen slapen. U denkt bijna dat het fijn zou zijn dat er zo meteen nog even een onweersbui overtrekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten