zondag 22 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 22-6

Er wacht u vandaag nogmaals een rustige dag. U kunt uitslapen en doet dat dus ook. U doet in een rustig tempo wat licht huishoudelijk werk. U wandelt een paar keer met de hond. U drinkt een paar koppen koffie.  U gaat nog even knuffelen met Eddie. En u doet vooral alles lekker kalmpjes aan.

nieuwe Eddie spam
Meer Eddie spam

Aan het eind van de middag komen de jongste mannen weer thuis. Ze brengen meteen weer een hoop levendigheid met zich mee. Het is tevens het sein dat het tijd wordt eten te gaan koken. U had voor vandaag een eenvoudige spaghetti. Makkelijk scoren.

De avond wordt weer gevuld met haken terwijl er op tv wordt gevoetbald. Weinig interessante potjes dus het haken schiet lekker op. Het schiet zo lekker op dat u weer een pand kan afhechten van uw trui in wording. 
Helaas volgt er een enorme domper. Ergens heeft u toch iets niet goed gedaan want het pand wat u vandaag afhecht is aanmerkelijk smaller dan het eerste pand wat u heeft afgehecht. Hoe u ook draait. U mist of in de lengte of in de breedte tussen de vijf en acht centimeter (het is een redelijk rekbaar motief) U baalt, want in plaats van dat u morgen kunt beginnen met een eerste mouw moet u een nieuw pand gaan maken. Tja, eigen schuld, had u maar beter moeten controleren of beide panden gelijk werden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten