donderdag 12 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 11-6

Gisteren kon u de puf niet opbrengen om nog een horoscoop te schrijven voor u het licht uit deed en een poging tot slapen ging doen. U was te zeer door de warmte bevangen. U hoopt dat vandaag beter zal zijn.

Wanneer u wakker wordt lijkt het inderdaad mooi en vooral ook minder benauwd weer. En dus stapt u blij uit bed. U doet nog wel een beetje rustig aan maar u gaat vanochtend toch maar aan de slag. Er is met de warmte en de vrije dagen van de zonen nogal wat werk blijven liggen dus eerst maar eens een wasmachine aan en een stofzuiger door het huis. De jongste jongens komen thuis uit school, krijgen een boterham en vertrekken weer naar de boerderij. En wanneer de was buiten hangt nog maar een was aan en ook meteen maar even boodschappen doen. U bent lekker op dreef.

Maar helaas, rond een uur of drie krijgt u toch weer last van uw hoofd. U voelt u licht in het hoofd en een tikje duizelig.Zal uw bloeddruk dan toch last hebben van die ene pil die u eergisteren niet meer had? Of is het toch de licht drukkende warmte? U weet het niet maar besluit wel verstandig te zijn en maar weer even een uurtje te gaan liggen.

Ondanks dat u denkt niet te hebben geslapen heeft de rust u wel goed gedaan. U heeft weer voldoende energie voor uw andere dagelijkse bezigheden. En zelfs nog een heel klein beetje om nog snel even een proeflapje te maken om te kijken hoeveel garen u nodig heeft voor een nieuw project. Want ondanks de warmte heeft u wel lekker gehaakt de afgelopen dagen. Nog maar eventjes en dan is uw poncho af. En het kan natuurlijk niet zo zijn dat u dan geen nieuw project kunt opstarten.1 opmerking:

  1. schrale troost, we hebben allemaal wel een beetje last van de wamte

    BeantwoordenVerwijderen