dinsdag 17 juni 2014

dagenvoorbihoroscoop t/m 17-6

En toen waren er zomaar een paar dagen voor bijzonder dat u een voorbijhoroscoop had geschreven. Slordig. Maar vooral ook erg jammer. Niet alleen mist u daardoor een schrijfmoment, u onthoudt uw regelmatige lezers content. U spreekt uzelf streng toe en neemt u voor de rest van de week elke dag te schrijven en te plaatsen.

Op vandaag na waren uw dagen niet eens zo heel druk. U vult ze met licht huishoudelijk werk, wat opvoedkundige sturing en veel, heel veel, haken. U rondt uw poncho af (foto volgt) en start een nieuw project. Een eenvoudig stekenpatroon wat u toch al drie keer heeft uitgehaald. Eenvoudig is niet iets wat u helemaal gedachteloos moet doen, want juist dan liggen de foutjes op de loer. Al hoopt u dat u de vierde keer de stekenvolgorde zo goed in uw hoofd heeft dat u niet opnieuw hoeft uit te halen.

Vandaag heeft u een handelingsplanbespreking/voortgangsgesprek over uw middelste. Er waren geen grote verrassingen. Hij ligt aardig op schema, presteert redelijk naar verwachting en ook het gebied van ijver en vlijt ziet alles er erg herkenbaar uit. Kortom, deze jongen zit prima op zijn plek op speciaal onderwijs.

Ook vandaag is de kennismakingsavond van de school waar jongste straks start. Na een klein stukje algemene informatie volgt er een kennismaking met de klas en de mentor. Oftewel, twintig gespannen koppies die ingespannen luisteren naar wat die meester, o nee,meneer allemaal vertelt. Als je ze zo ziet zitten is nauwelijks voor te stellen dat deze guppies over drie maanden daar rondlopen alsof ze nooit anders hebben gedaan. Zucht, tijd voor een dooddoener, wat worden ze toch snel groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten