maandag 29 november 2021

dagvoorbijhoroscoop 29-11-2021

 

De dagen zijn momenteel wisselvallig. De ene dag gaat u fluitend door het leven. De volgende dag is uw energiepeil laag en kampt u met buikpijnen. Niet ernstig genoeg om u zorgen te maken, wel naar genoeg om er hinder te ondervinden. Voor u betekent dat heel eenvoudig dag voor dag bekijken hoe u zich voelt, hoeveel er op de planning staat, wat er noodzakelijk is en wat wel kan wachten en uw energie managen. Prioriteiten stellen en vooral niet vergeten leuke dingen te doen.

 

Het klinkt allemaal simpel en goed doordacht maar van binnen baalt u wel. U probeert te accepteren maar bent teleurgesteld dat u tijdelijk beperkt wordt. Dat blijft toch het allerlastigste van chronisch ziek zijn. Accepteren wat je niet kan veranderen en het beste maken van wat wel kan.

 

Een ander iets wat lastig is is dat de dagen zich een beetje aaneen gaan rijgen. Met de wisselende diensten van manlief daar bovenop bent u af en toe kwijt welke dag het is. Nu valt het momenteel nog wel mee, u kunt redelijk herleiden dat u eergisteren naar de bibliotheek bent geweest maar u merkt dat u toch af en toe qua tijd en dagen de draad een beetje kwijt bent. U herhaalt dus veel wie, want, wanneer (gaat) doen om een beetje houvast te houden.

 

Wat u wel weet is dat het overmorgen 1 december is en dat u morgen binnen uw grenzen dus flink aan de slag mag om uw adventskerstboom af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten